Friday, October 12, 2007

Ένα πολύ ωραίο δώρο....

Και ναι εκάνα review σε δώρο!! Μεγάλη πατίλα! Θα είμαι αντικειμενικός :-)
Πρόκειται για τα Creative Travelsound 400. Τα βλέπετε στην φωτογραφία....




1)Ποιότητα Κατασκευής & Εμφάνιση

Μου άρεσε πολύ. Δεν θυμίζει καθόλου πλαστικούρα όπως τα Creative Travelsound 200 που είχα δει στο Public. Πολύ στιβάρή, με τα κουμπιά σωστά τοποθετήμενα και με καλή αίσθηση.Very pretty και πολύ ωραίος ο τρόπος που "ανοίγουν" και "κλείνουν" τα ηχεία.

2) 'Ήχος & Ένταση!

Ο ήχος είναι αναμενόμενος ως καλός για μια τέτοια συσκευή. Λόγω μεγέθους όπως είναι φυσικό απουσιάζουν σχεδόν πλήρως τα μπάσα και στo higher volume εμφανίζονται ψιλοτριξίματα στα ψιλά, αλλά όπως είπαμε φυσιολογικά πράγματα.
Η ένταση είναι επίσης ικανή να προσφέρει απόλαυση σε 1 κανονικού μεγέθους δωμάτιο καθώς θα παίζεις κιθάρα και θα τραγουδάς :-) . Για όσους ξέρουν το σπίτι μου , τα ηχεία όταν ήταν στο δωμάτιο μου σε τέρμα ένταση ακούγονταν αρκετα καθαρά μέσα στο σαλόνι.
Δεν νομίζω ότι μπορείς να ζητήσεις και πολύ περισσότερα από τέτοιου μεγέθους και κόστους συσκευή. Μετά πρέπει να ξεφύγεις σε 3πλάσιες και βάλε τιμές ε και δεν νομίζω ότι αξίζει για την "σποραδική" χρήση που τα θέλω.


3) Λεπτομέρειες....

α) Wide Stereo Effect..
Υπάρχει ένα κουμπάκι που λέγεται έτσι και αυτό που κάνει είναι να σου δίνει την αίσθηση ότι τα ηχεία είναι μακριά το ένα από το άλλο. Παπάρια δεν κατάλαβα τίποτα :-)

β) 35 ώρες λέει η Creative ότι κρατούν οι μπαταρίες. Πραγματικά εντυπωσιακό! Και τις μισές να δίνουν πραγματικά βγάζει άνετα μια 7ήμερη εκδρομή με 2-3 ώρες μουσική την μέρα. :-)

γ) Ο φορτιστής δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία πρέπει να τον πάρεις έξτρα :-(
Προσωπικά μάλλον δεν θα το χρειαστώ γιατί δεν είναι τίποτα να αγοράσεις 4ΑΑΑ για μια εκδρομή που θα πας, αλλά όπως και να χει θετικό θα ήταν . Τουλάχιστον έχει 4 εnergizer στην συσκευασία .

δ) Πολύ ωραία βελούδινη θήκη για τα ηχεία.

ε) Αν ενώ ακούς μουσική, "κλείσεις" τα ηχεία γίνεται αυτόματα power-off χωρίς να πατήσεις το κουμπάκι.


Γενικές εντυπώσεις-χρήση

Πραγματικά αν θα διάλεγα κάτι μόνος μου θα ήταν κάτι τέτοιο. Όμορφο,συμπαγές και μικρό για τα ταξίδια,all in one device χωρίς περιττά καλώδια , με καρφί για να μπορείς να βάλεις όλα τα mp3 player , με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και με normal ήχο για το μέγεθος και το κόστος του.
Χαίρομαι που θα το χρησιμοποιώ και στο macbook μιας και τα ηχεία του είναι πολύ αδύναμα και δεν μπορώ να απολαύσω ένα DVD όπως θέλω όταν βρίσκομαι στην πατρίδα όπου δεν έχω άλλα ηχεία και δεν θέλω να χρησιμοποιώ ακούστικά.

P.s Αν το mp3 player σας έχει equalizer, βάλτε λίγο μπασάκι από εκεί :-) Θα έχετε ένα πιο γεμάτο ήχο. Μην το παρακάνετε όμως :-)

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!



2 comments:

eeVoskos said...

Χαίρομαι που σου άρεσε!

Το ψάξαμε λίγο (όχι reviews και τέτοια) για να δούμε τι υπάρχει σε φυσιολογική τιμή, και ήταν το πιο φορητό-στιβαρό. Όπως είπες το άλλο της Creative είναι εντελώς φτηνιάρικο, ενώ κάτι άλλα της Logitech που βρήκα είναι τεράστια (σαν ένα μικρό φορητό ρ/κ).

Fouster said...

Πολύ καλή επιλογή :-) Και πάλι thanks!
Από την βροχερή Αλεξανδρούπολη!