Sunday, November 04, 2007

Μια βασική χρήση του blog...

Το είχα διαβάσει και αλλού και πραγματικά το συνηδειτοποιείς στην πορεία.
Οκ blogάρουμε επειδή το βρίσκουμε γουστόζικο, επειδή μας αρέσει να γράφουμε, επειδή θέλουμε να δείξουμε κάποια πράγματα σε φίλους και άγνωστους και να τα σχολιάσουμε όλοι μαζί.
Στην πορεία όμως αυτό που δημιουργείται είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ δικό μας προσωπικό αρχείο που δεν μπορεί να χαθεί από καμμία φυσική φθορά.
Ένας χώρος όπου υπάρχουν μαζεμένα και αν είμαστε σωστοί και κατηγοριοποιημένα όλα εκείνα τα πράγματα που μας ενδιαφέρουν είτε είναι βίντεο, φωτογραφίες, τεχνολογικά θέματα, links για ενδιαφέροντα sites και ένα σωρό άλλα. Τυχαίνει πλέον καμμιά φορά να θυμάμαι εκείνο το πράγμα που είχα διάβασει κάποτε και θέλω να το ξαναδώ και να μην ψάχνω στο google, αλλά μέσα στο blog μου. Αυτό το πράγμα με τον καιρό,όλο και μεγαλώνει.

Επίσης μιας και το blogspot που είμαστε γραμμένοι ανήκει στην Google και γενικότερα στον Google account μας έχουμε ήδη λογαριασμό στο Youtube και το Picasa που και αυτά ανήκουν στην Google.
Τέλος...
Το νέο imovie08 έχει επιλογή δικιά του "post to Youtube" .
Και μόλις έβαλα το plugin από την Google για το iPhoto08 για "export to Picasa".
Ανεβάζω αυτήν την στιγμή τις φωτογραφίες της California μέσα από το iPhoto08 :-)
Τόσο όμορφα τόσο απλά.

2 comments:

Cybergoulion said...

Επίσης το ότι όλα αυτά ανήκουν στη google, σημαίνει ότι και αυτή έχει ένα πλήρες προσωπικό σου αρχείο με ότι και να σημαίνει αυτό... Τόσο όμορφα, τόσο απλά!

Fouster said...

Φυσικά!Χε...
Αν και από αυτό δεν μπορείς να ξεφύγεις, οπότε απλά ελπίζεις να χρησιμοποιηθεί σωστά.