Tuesday, January 30, 2007

Σπουδαία νέα για τους Έλληνες χρήστες Macintosh!

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο σχετικά με τη συνέντευξη του Pascal Cagni στον Fabio M. Zambelli του Ιταλικού SetteB.IT

"Το δεύτερο μισό του 2007, επιφυλάσσει μερικές ευχάριστες εκπλήξεις για τους Έλληνες, οι οποίοι ειναι εγκαταλελειμμένοι εδώ και καιρό από την Apple." Pascal Cagni, Vice-president & General Manager EMEA (Europe, Middle East & Africa), Apple.

Οι Έλληνες φίλοι μας, μας είχαν αναθέσει την αποστολή, να ρωτήσουμε, οποιοδήποτε στέλεχος της Apple, για το πώς η εταιρία έχει σκοπό να βελτιώσει την παρουσία της στην Ελλάδα. Εμείς στοχεύσαμε στην κορυφή: Pascal Cagni, «άρχηγος» της Apple Europe.

Σας είχαμε ήδη μιλήσει για τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες χρήστες Μac. Η Apple δεν τους μεταχειρίζεται όπως θα έπρεπε. Τελευταίο ατόπημα, το γεγονός ότι δεν μπορούν να προπαραγγείλουν το Apple TV, όπως γίνεται σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Η αγανάκτηση των Ελλήνων, τους οδήγησε στη δημιουργία ενός petition, με το οποίο ζητούν από την Apple, να ασχοληθεί με περισσότερη σοβαρότητα για τις ανάγκες αυτής της μεσογειακής χώρας. Το petition πλέον, έχει αγγίξει τις 2000 υπογραφές.

Φαίνεται ότι ο Pascal Cagni γνωρίζει πράγματι την κατάσταση στην Ελλάδα και εργάζεται ήδη για να λυθούν τα όποια προβλήματα. Ορίστε τι μας είπε, σχετικά με το θέμα: "Η κατάσταση δεν είναι εύκολη στην Ελλάδα. Εμάς, μας ενδιαφέρει πολύ να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, μα τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσαμε να το κάνουμε." μας είπε ο Ιταλο-Γάλλος, που έχει τα ηνία της Apple Europe, και συνεχίζει: "Δυστυχώς, αυτός που τώρα ασχολείται στην Ελλάδα για εμάς, είναι κουρασμένος και δεν έχει κίνητρο. Το γνωρίζουμε και κάνουμε ήδη ενέργειες για να επιλύσουμε την κατάσταση."

Αυτά ήδη φαίνονται καλά νέα για τους Έλληνες, αλλά ο Cagni φάνηκε ακόμα πιο γενναιόδωρος, παρ' όλη την αυθάδειά μας να του ζητήσουμε μια ανεπίσημη συνέντευξη και συμπλήρωσε: "Πιστεύω ότι στους προσεχείς 6 μήνες, πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην Ελλάδα."

8 comments:

eeVoskos said...

Μπράβο! Μπράβο!
Εγώ πάω να πάρω ένα pc... από το μαγαζί της γειτονιάς!!!! ΧΑΧΑ!
Άσε τους άλλους να ψάχνουν για το ..."ουράνιο τόξο"!

Fouster said...

κακίες απλά κακίες!!

eeVoskos said...

Αφιερωμένο:
A Mac user switches to Vista

Fouster said...

Κάπου λέει για τον Windows Explorer ότι είναι καλύτερος από τον Finder.Αυτό είναι σίγουρο πιστεύω,μιας και ο Finder του Τίγρη είναι αρκετά πρωτόγονος!

Κάπου λέει ότι του άρεσαν πιο πολύ media player και το πρόγραμμα για τις φωτογραφίες από το iphoto και το itunes. Καλά αυτό είναι καθαρά προσωπική γνώμη.
Αλλά σε 2 μήνες έρχεται ilife 2007!

Καλά όταν λεεί ότι .....On a news site I read a story about a new Mac program called Parallels, Ο τύπος είναι εντελώς άσχετως αν δεν έχει πάρει πρέφα τόσο καιρό τι γίνεται!Εμ βέβαια msn.com!

Και δεν συγκρίνουμε ποτέ Vista με Τίγρη , αλλά μόνο όταν βγει σε λίγο η Λεοπάρδαλη!

Έτσι τελειώνει η ιστόρια.....χαχαχαχα

So I decided to switch again. From Vista, back to the Mac — to the brand new, white MacBook on which I told this story.
Έτσι είναι once a mac you never go back!
V for Vista baby!

Fouster said...

Μιας και ξέρω ότι πρωί πρωί θα μπεις στο blog μου θα ανόξω skype!

eeVoskos said...

ΧΑΧΑ! Πορωμένε!
Πάντως προτιμώ το προηγούμενο λευκό background.
Ήταν πιο... Mac! ;-)

Fouster said...

έχεις απόλυτο δίκιο!! ΧΑ!

eeVoskos said...

Α, αυτό είναι ακόμα χειρότερο!
Άσε που "κάτι" μου θυμίζει κιόλας....